2014. július 4-5-én részt vettünk Lengyeltótiban a Tóti napok rendezvényein. Tagjaink aktívan bekapcsolódtak a programok szervezésébe. Megtekintettük Gyugy szépségeit, Buzsák nevezetességeit és megtapasztaltuk  a lengyeltótiak minden elismerést megérdemlő vendégszeretetét. Köszönjük Zsombok Lajos polgármester úrnak és lelkes csapatának a feledhetetlen két napot!

2014. július 12-én Buzsákon az elszármazottak találkozóján, ami első alkalommal került megrendezésre, töltöttünk el egy szép napot.

Augusztus 2-án a hagyományos nyári találkozónkat  Fonyódon, a Gimnázium Vízitelepén tartottuk.  Bár az előző napokon nem volt jó idő, de ezen a napon szépen sütött a nap, lehetett fürödni is! Nagyon jó hangulatban készült az ebéd, közben emlékeztünk a régi gimnazista időkre, felelevenítettük a közös kirándulásokat, diákcsínyeket, fényképeket nézegettünk. A városi strandon zajlott a lábtenisz mérkőzés, a két társaság folyamatosan látogatta egymás rendezvényét. Megtartottuk a rendkívüli közgyűlésünket, amelynek fő napirendi pontja az Új Ptk-nak megfelelő Alapszabály módosítása volt. Délre elkészült a finom pusztapörkölt bográcsban és a babgulyás. A közösen elfogyasztott ebéd után volt fürdés, volt  múzeumlátogatás, volt sportolás.  A vízitelep új gondnoka, Babodi Gergő mindenben segítette a program sikerességét.

Szeptember 5-én Kaposváron a Lélekkapu köztéri szobor avatásán vettünk részt, amelyet a Somogyból elszármazó, de szülőföldjükkel folyamatosan kapcsolatot tartók tiszteletéra adományozott Simon László, aki egyesületünknek pártoló tagja. Az ünnepségen találkoztunk Fodor András özvegyével Sárika nénivel is.

Szeptember 14-én a szintén hagyományos Badacsonyi kirándulás nagyon jól sikerült.Bár a szüreti felvonulás végét elmosta az eső, de mi nagyon jól éreztük magunkat. A jó társaság mindenért kárpótolt bennünket.